Blogid
22. oktoober 2020, 18:58

Dilaila kolumn | Kuumade emmede püüne

Veetsin mõned päevad oma vanema õe juures Tartus. Õde on tõeline superemme: tal on mitu last, peaaegu sama hea garderoob kui mul ja ta suudab kuidagi isegi töökohast kinni hoida. 

Enivei, esmaspäeva hommikul kell 7, kui ma voodist välja uimerdasin, et kofeiinilaks kätte saada ja end kuidagigi inimese moodi tunda – Tartu ööelu pole nõrganärvilistele ega kogemuseta joodikutele –, leidsin õe juba pooleldi uksest välja astumas. Tal olid jalas tikk-kontsaga sukksaapad ning võrksukad, seljas punane Gucci minikleit ja peal väike nahkjakk, kaenlas Louis Vuittoni kott ning kaelas Hermes’i sall.

Esimese hooga ei osanudki ma kuidagi reageerida. Petab ta oma meest? Jõudis just koju või on teel armukesega luksushotelli esmaspäeva veetma? Või äkki läheb hotelli, et esmaspäeva hommikul lisaraha teenida? Oleme ausad, mu õde on paras MILF, eriti nendes sukksaabastes.

„Ah, sa ärkasid! Lähen just lapsi kooli ära viskama. Sa pärast kohvikusse tahad tulla?“ uuris ta. Kas ta plaanib ka mind oma prostitutsiooniringi värvata? Mis toimub?!

Läksin huvi pärast asjaga kaasa ja mida ma nägin: hommikune kooliesine nägi välja nagu ööklubi eelmisel õhtul. Kõik emad olid viimseni üles löödud. Õde selgitas hiljem, et paar ema olid hiljuti lahutanud ja end üles vuntsinud. Teised aga ei tahtnud alla jääda, ning üks asi viis teiseni.

Ahjaa, kui see on sobiv ettekääne vihmasel esmaspäevasel hommikul Gucci saapaid ja nabapluusi kanda, siis kas keegi tahab mulle oma lapsi laenata? :)