Suhted
22. oktoober 2020, 12:18

7 asja, mida küsida oma kaaslaselt enne, kui suhtele pühendud!

Paljud inimesed usuvad, et õige suhe peaks kestma igavesti, kuid... igavesti on hullumeelselt pikk aeg. See on üks neist mõistetest, millest on raske aru saada, eriti kui oled äsja armunud ja uude suhtesse astunud.

Ükskõik, kui kõrvuni sa ka armunud poleks, enne, kui täielikult end uuele mehele pühendud, peaksid teadma mõnda asja! Mõni mees ei tundu esmapilgul seksikas, kuid neile küsimustele vastuste saamine võib ta muuta sinu silmis kõvasti atraktiivsemaks.  Yourtango on kirja pannud 7 küsimust, mida küsida enne, kui suhe tõsiseks muutub.

1. Kus ta elada tahab?

Kui sina unistad elust maalähedases maamajas ja sinu kaaslane vajab suurlinna saginat, peate jõudma keskteele. Võib juhtuda, et veedate aastaid ühes kohas, kolite siis teise või elate metsas äärelinnas. Igal juhul tuleks sellised asjad kohe alguses selgeks rääkida või teha kompromisse.

2. Kas ta on usklik?

„Peate teadma, kas teie partneri vaated toetavad teie vaateid usule või mitte. Ja mis kõige tähtsam, milliseid uskumusi ta tahaks lastele edasi anda,” sõnab seksi- ja suhteekspert Megan Fleming.

On 21. sajand ja armastus on armastus. Pole vaja olla sama usku, ent kindlasti peaksite teadma, kas teil on erinevad uskumused.

3. Kas ta unistab isaks saamisest?

Suhe, kus üks loodab pere loomisele, samal ajal kui teisel pole üldse huvi laste vastu, ei ole väga jätkusuutlik. Vestlus sel teemal ei peaks puudutama ainult küsimust „kas te tahate peret” vaid minema sügavamale. Kuidas te neid kasvatada tahaksite, mitut last te tahaks ja nii edasi.

4. Kuidas ta rahaga ümber käib?

Kui palju on tal võlgu ja kuidas ta neist välja tuleb? Kas ta suudab eelarvest kinni hoida? Psühholoogide sõnul on oluline teada, kas teil on raha ja finantsi osas sarnased väärtused. Vastasel juhul on keeruline seada ühiseid finantseesmärke, mille nimel mõlemad vaeva näeksid.

5. Kuidas ta oma emaga läbi saab?

„Nähes, et mehel on vanematega head suhtud ja ta suhtub neisse lugupidavalt, näed milline on olnud tema suhe vanematega ka kasvades,” sõnab Fleming. Samas tuleb meeles pidada, et halvad suhted ei pea tingimata punast lippu tähendama.

Vahel on suhted vanematega keerulised, sest lapsepõlv on olnud ränk – võib-olla on mängus olnud vägivald, alkohol või midagi muud. Oluline on teada tõde ja seda mõista.

6. Kuidas ta käitub ettekandjatega?

Või taksojuhi, bussijuhi ja müügimeestega.

„Pange tähele, kuidas ta kohtleb võõraid inimesi, eriti neid, kes talle mingit teenust pakuvad,” sõnab Fleming. See on eriti oluline, kui tal on olnud raske päev, toidu lauda jõudmine võtab terve igaviku või lend hilineb. „Keegi, kes suudab rasketel hetkedel hingata ja rahulikuks jääda, on keegi, kellel on palju sisemisi ressursse stressi ja ootamatustega toimetulekuks,” sõnab ta.

7. Kui palju seksi ta tahab?

Kõik tema ihad ei pruugi kohe välja tulla, ent kindlasti peaksid teadma, kui tihti talle meeldib seksida. Mida kauem olete suhtes olnud, seda raskem on alguses ägedana näivate seksimaratonide tempos püsimine, kui teil on erinevad vajadused.