Woman with creative makeup and body-art in image of a soothsayerFoto: blackday
Suhted
21. oktoober 2020, 05:45

NÄDALA HOROSKOOP | Neitsil on ülisoodne nädal suhete loomiseks, Veevalajat vaevavad muremõtted

Käesolev nädal tuleb mitmekülgne. Nii mõndagi tähemärki ootab ees hea nädal. Kuid on ka neid, keda elu sel nädalal ei hellita. 

Käesolev nädal tuleb mitmekülgne. Nii mõndagi tähemärki ootab ees hea nädal. Kuid on ka neid, keda elu sel nädalal ei hellita. 

Jäär21. märts – 19. aprillOktoobrikuu kõige pingelisemad hetked on nüüd õnneks möödas. Saad veidike vabamalt võtta, sul ei ole vaja end pidevalt tõestada, enda õiguse eest võidelda. Parem oleks, kui suudaksid lõpetada välismaailmas toimuva pärast muretsemise. Paljusid asju sa muuta ei saa, niisiis pole mõtet ka nendele mõtlemisele või nende pärast ärritumisele närve kulutada. Keskendu sellele, mis toimub sinu isiklikus väikeses maailmas. Kui iseenda südant kuulad, saad mõndagi ümber korraldada, paremini toimima panna.

Sõnn20. aprill – 20. maiVõiksid külastada juuksurit või ilusalongi. Ka poodides kolamine on sinu jaoks huvitav. Alati ei peagi see väga kulukas olema – tuju teeb heaks ka see, kui ostled silmadega. Proovi huvi pärast ekstravagantseid rõivaid, mida sa ehk päriselt kanda ei julgekski. Kui näed, et sulle vaatab peeglist vastu ilus inimene, tunned end märksa enesekindlamalt. Perioodi teine pool soosib aktiivset füüsilist tegevust. See on hea aeg spordiga tegelemiseks. Sportimine peaks olema meeldiv seltskondlik tegevus.

Edasi lugemiseks: