Anton AleksejevFoto: Daisy Lappard/ Ajakirjade Kirjastus
Eesti uudised
13. oktoober 2020, 19:35

Mägi-Karabahhis käinud ERRi korrespondent Anton Aleksejev nakatus seal koroonaviirusega

Mägi-Karabahhis toimuvat sõda kajastanud ERRi korrespondendid jõudsid eile sõjakoldest tagasi. Anton Aleksejev nakatus seal koroonaviirusega ning temaga kaasas olnud operaator Kristjan Svirgsden kahtlustab samuti, et on koroonapositiivne.

"See juhtus laupäeval Gorise linnas, piiriäärses linnas, kust Karabahhi pääseb. See on põgenikke täis ja igasugu inimesi, niiet pole ime, et ma sain koroona just sealt. Eile ja üleeile oli mul üsna raske, aga minu puhul oli see nagu gripp või külmetus. Praegu tunnen ennast hästi ja püsin kodus 14 päeva," rääkis ta "Ringvaates", et jõudis sõjast elusalt tagasi, kuid ei ole sellest olenemata terve.

Temaga Karabahhis toimuvat kajastanud ERRi operaator Kristjan Svirgsden kahtlustab samuti, et ta on viirusega nakatunud. "Minul on tervis praegu täitsa hea, kurk ainult natukene valutab. Mul ei ole veel koroonatesti vastust, digilugu vaatasin, seal ei ole, keegi ei ole kahjuks helistanud ka," nentis ta, et ootab alles testi tulemust.

Svirgsden usub, et tema testi tulemus on positiivne. "Ma kahtlustan küll, et mul on [koroona - toim.], ma olin esimene, kes ütles, et see kõigil meil on. Kurgukriipimine ei olnud mingi loogilise protsessi tulemus. Vaadates Antoni, kes väsinud ja väga kehva enesetundega oli, olin ma suhteliselt kindel, et meil see on," tõdes ta.