Foto: PantherMedia/Scanpix
Uudised
6. oktoober 2020, 11:35

NAISTELEHE PSÜHHOLOOGIATEEMALINE PODCAST IGAL TEISIPÄEVAL

„MÕTTEKOHT“ | Kuidas mugavustsoonist välja astuda ja oma ellu uut hingamist tuua?

Paljud on kogenud, kuidas nad teevad midagi, kuid rahulolematus vaid kasvab. Kui inimeses on aga pealehakkamist ja julgust mugavustsoonist välja tulla, võib ta jõuda sisemise rahu, rõõmu ja eduni nagu Karmo Kivi. Kunagi tüürimeheks õppinud ning müügimehena tegelenud mees on praegu edukas ettevõtja, koolitaja ja arengutreener. Kuidas selleni jõuda, ta tänases Naistelehe taskuhäälingu saates „Mõttekoht“ räägibki.

Seejuures on võimalik oma ellu muutusi tuua ka ilma igasuguse algkapitalita. Kuidas üles leida oma tugevused ja nende läbi oma ellu uut hingamist tuua, iseenesega rahulolu ja rõõmsa eluni jõuda, saabki tänasest saatest teada.

See on oluline, sest rahulolematu inimene ei tunne rõõmu üheski eluvaldkonnas. „Kui teete seda, mida armastate, tunnete elust palju rohkem rõõmu, teie elus on kergus ja rahulolu,“ kinnitab Karmo.

Tänase saate kuulajaile on ka üllatus: nimelt loosime juba homme õhtul välja kaks piletit 8. oktoobril Tallinnas Radisson Blue Sky hotellis toimuvale Karmo Kivi seminarile teaduslikust meetodist, mis aitab unistusteni jõuda ja ellu muutusi tuua. Loosis osalemiseks tuleb meiliaadressil [email protected] saata vastus saates kõlavale küsimusele koos oma andmetega.

Saadet juhib Silja Paavle.

Ettevõtja, koolitaja ja arengutreener Karmo Kivi Foto: Erakogu