Foto: Ketut Subiyanto / Pexels
Suhted
30. september 2020, 11:08

Hea lugeja! Anna ka sina meile teada, kas sinu suhe elaks üle selle, kui üks teist koliks teise tuppa magama?

AUS ÜLESTUNNISTUS: „Magame mehega eraldi tubades ja oleme õnnelikus abielus!“

Miks magab üks abikaasadest külalistetoas ja teine omaette paari suures magamistoas? „Me ei läinud tülli. Me ei ela lahus, aga samas majas. Me ei hakka lahutama. Mida me teeme – me magame päriselt. Ja see on hämmastav,” sõnab Sarah Hosseini väljaandele Yourtango.

„Kui selgitan uudishimulikele meie magamiskorda, kohtan sageli silmade pööritamist ja mõistmatust. Nagu oleks see, kuidas meie magame, kuidagi seotud sellega, kui lähedased me oleme või kui palju üksteist armastame,” sõnab Hosseini.

Naise sõnul hakkasid nad eraldi magama, kui ta hakkas öösiti kell kolm ärkama mehe norsete ja turtsatuste pärast. Ta proovis meest togida, lootes, et kui kaasa end pöörab, siis norskamine lõppeb. Ent see ei aidanud. Iga öö oli voodis võitlus, et naine magada saaks.

„Tunnistan! Ma olen kerge unega ja olen alati olnud. Kuid ma keeldun halvasti magamast!” sõnab Hosseini. „See probleem on lahendatav ja lahendus on see, et me magame eraldi!”

Ühest eraldi magatud ööst sai kolm, sellest nädal, kuni Hosseini magas üha paremini, isegi kui ta pidi seda külalistetoas tegema. „Rüüpasin igal õhtul oma taimeteed, sirutasin jalad külalistevoodis välja, puistasin kohevale tekile raamatud, arvuti, kõrvaklapid ja prillid. Kõik oli suurepärane, aga see ei olnud MINU voodi,” sõnab ta.

„Niisiis vaidlesime selle üle, kes saab külaliste magamistoa ja kes meie magamistoa. Meie magamistuba on ruum, mille kujundasin pühakojaks,” sõnab Hosseini. „Ütlesin mehele, et norskamine on tema teema ja pole õiglane, et mina pean meie voodist välja kolima, sest tehniliselt on see tema süü.”

Kompromissi mõttes otsustasid nad, et magavad kordamööda nädala oma voodis ja siis külalistetoas. Tänaseks on sellest kuid möödas ja naine tunnistab, et mõlemad magavad paremini.

„Meie seksuaalelu on püsinud endine. Me meeldime teineteisele. Me oleme õnnelikus abielus. Ja tõenäoliselt on selle üheks põhjuseks see, et me magame eraldi,” sõnab ta.