Foto: Martin Ahven
Inimesed
15. oktoober 2020, 20:39

„Kodutunde“ assistendist „Hingesoojuse“ saatejuhiks. Heveli Veersalu: selline pakkumine tehakse vaid kord elus

«Põnev on. Ma ei teadnudki, et see nii põnev on,» lausub oma uue ameti kohta teleri kaudu oktoobrist meie iganädalaseks kaaslaseks saav Kanal 2 «Hingesoojuse» saatejuht Heveli Veersalu.

«Põnev on. Ma ei teadnudki, et see nii põnev on,» lausub oma uue ameti kohta teleri kaudu oktoobrist meie iganädalaseks kaaslaseks saav Kanal 2 «Hingesoojuse» saatejuht Heveli Veersalu.

Elu hammasrataste vahele jäänute abistamiseks mõeldud «Kodutundele» tegi Heveli (24) assistenditööd enam kui kuus aastat. Kui Kanal 2 otsustas väidetavalt segaste rahaasjade tõttu televaatajate lemmikuks muutunud sarisaate ekraanilt ära võtta, lõppes ka Heveli tööleping. Ent pikalt norutada aega ei antud, kohe avanes uus uks ja tehti pakkumine «Hingesoojust» vedama hakata.Viimase produtsendiks on menuka «Kuuuurija» tegija Katrin Lust, kes aegu tagasi Hevelit seoses oma autorisaatega intervjueeris. Rõõmsameelne tegus näitsik sööbis Katrinile põgusast kohtumisest mällu ja nii saigi Läänemaalt Suure-Lähtrust pärit piigale saatejuhtimise-toimetamise ettepanek tehtud.

Lähedaste nõusolek«Muidugi pidasin lähedastega enne nõu,» tunnistab Heveli. «Elukaaslane Tanel ja kogu pere kinnitasid mulle, et selline pakkumine tehakse kord elus – sellest tuleb kinni haarata. Et seisame su selja taga, aitame ja toetame – proovi ära, küll hakkama saad! Oli igati loogiline neilt küsida, sest kui mina satun pilti, võivad ju ka nemad kõrgendatud tähelepanu osaliseks saada.»Tegelikult peaks Heveli olema surmväsinud ja eks ta olegi, kuigi seda välja ei näita. Uus amet tingib juba mõnda aega «Hingesoojuse» võtetel osalemist ja meie kohtumise päeval, õigemini õhtupoolikuks, pole naine silmatäitki maganud. Setomaalt salvestuselt saabus tagasi alles siis, kui päike käis juba kõrges kaares.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99