Blogid
27. august 2020, 17:44

Dilaila kolumn | Vastupandamatud frisuuriteosed

Naised-naised! Ja miks mitte ka mehed? Kas õppisite sel kevadel ise oma juukseid lõikama ja küüsi hooldama ning arvate, et proffide abi pole enam vaja?

Ka mina üritasin ise hiljuti kodus keemilist ripsmekoolutust teha. Ikea mööblit on ka lihtsam ise kokku panna! Nüüd on mul põhimõtteliselt ühel silmal ilusad ripsmed ja teisel mitte. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Räägin hoopis loo, mis paneb teid iluproffe hoopis teise pilguga vaatama.

Mu sõbrants on juba paar aastat noolinud üht meest. Kutt polegi mingi imemees või kättesaamatu ladvaõun, pigem selline üsna Harju keskmine. Sõbrants on üritanud temaga feissaris jutuotsa peale saada, laigib instas ta pilte ning satub sagedamini kui sobiv oleks tema töökohta. Mees on alati viisakas olnud, kuid pole teda seni välja kutsunud.

Sel nädalal aga laskis sõbrants juuksuris oma juuksed punaseks värvida ja poisipea lõigata. Mõtles, et mis ikka, üks elu, ja laseme juuksuri juures ikka täistöö teha. Ning mis siis juhtus? Muud midagi, kui et mees ise hakkas teda äkki sõnumitega pommitama, ning täna õhtul lähevad nad deidile.

Kui nad olid juba paar päeva agaralt sõnumeid vahetanud, tunnistas sõbrants, et mees on talle alati meeldinud. Selle peale sai ta järgneva sõnumi: „Eks sina oled mulle ka päris sümpaatne tundunud, aga nende uute juustega oled sa lihtsalt vastupandamatu – ma mõtlen kogu aeg vaid sinu peale! Kui sa mulle uue soengu pildi saatsid, käis mingi klõps ja ma lihtsalt pidin kohe su välja kutsuma.“ Öelge veel, et inimesed pole kallimat otsides pealiskaudsed.

Ahjaa, kandsin tööl hiljuti nööpidega pluusi. Poole päeva pealt sain teada, et mul oli kaks rinnanööpi kogu hommiku lahti olnud ning terve kontor nautis mu Victoria’s Secreti rinnahoidjat. Vähemalt teavad nüüd kõik, et kannan sekspesu ka esmaspäeva hommikuti!