Piret KrummFoto: Martin Ahven
Inimesed
6. august 2020, 14:38

Piret Krumm: bändiproovis on selline tunne, nagu oleksin esimesel kohtingul

"Teeme natuke funk-muusikat, kombime ka džässi sugemeid ja teeme kindlasti paar head Smilersi kaverit," räägib näitleja Piret Krumm, kes annab sel reedel bändiga kontserdi "Kloogaranna Randevuu", R2 saates "Hommik!".

Kitarril teeb kontserdil kaasa Peter Põder, trummidel Mattis Kirsipuu ja saksofonil Pille-Rite Rei. "Nendega koos on bändiproovis tunne, nagu oleksin esimesel kohtingul – liblikad kõhus tunne on, natuke häbened ja naerad liiga palju mingite asjade peale," sõnab Piret.

Kuigi ametilt ei ole Krumm laulja, on ta laulmisega kokku puutunud ka näitlejatöös. "Muusika ja bändi tegemine on alati olnud väga lähedane ja soe koht minu jaoks, mille kaudu olen ikkagi alati tahtnud laulda. Küll aga olen hoidnud seda pigem tagasihoidlikult enda sees, sest kuulates teisi muusikuid on alati selline tunne, et appi, kuidas ma saaks paremini kui nemad."

Mitmed lauljad on Piretile ka justkui eeskujuks. Näiteks meeldib talle väga Marju Kuut, kelle fänn ta on juba väiksest saati. "Neid lauljaid on ju väga palju, kes oma eneseväljendusega on väga palju liigutanud ja muutnud ka minu väikest ja värvilist maailma," tõdeb ta.