Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
30. juuli 2020, 16:00

Lugejakiri | Mees vaatas poes võõra naise kehakumerusi (1)

Naine tabas mehe pilgu toidupoes kohast, kus see peatuda poleks tohtinud. Paarikese vahel tekkis tüli.

„Kõndisime ja valisime juustu, kui meie ette astus spordiretuusides naine, kes kummardades juustu haaras. Jälgisin kohe, et mida mu mehe silmad nüüd siis teevad. No mida nad tegid – pilk jooksis ikka õigesse kohta. Vaatas võõra naise peput,“ kirjeldab Siiri.

Naine tunnistab, et kitsastes pükstes tagumik tõmbas ka tema pilgu enda suunas.

„Ma ei ole blond ja mõistan, et suhtes olemine ei tee kedagi vastassoo vastu külmaks, aga mingi taktitunne võiks olla.. Või vähemasti oskus, kuidas teisi pilguga piidlema minna,“ leiab pettunud kaasa.

„Mainisin seda talle – ta ainult naeris ja punastas õrnalt. Mul jäi see hinge ikka kripeldama. Järgmises vahes märkasin naist ja pakkusin irooniaga, et kas lähme nüüd äkki hoopis sellest vahest läbi. No saaksime veel korra pilgu heita. Seda mu mees teha ei soovinud,“ täpsustab Siiri.

„Juhtus, et ka kassas sattusime koos seisma, aga naine mehe taha. Ma mehele mõnuga kommenteerisin, et võime oma koha järjekorras loovutada. No siis mängis juba tema solvunut. Ei tea küll, et mille peale tal solvuda oli. Kodus ma teda kah rahule ei jätnud. Uurisin, kas ta minu tagumikku ikka sama hoolsasti vaatab. Väitis, et suisa iga päev. No natuke päästis end ära, aga ikka kriibib see kogemus mu hinge.“