Jalad.Foto: Meelis Tomson
Lugejakiri
27. juuli 2020, 18:06

Lugejakiri | Mees, kus su jalad on?!

Kinos käinud perekonda šokeeris, kuidas uljas mees oma paljad jalad toolile sirutas ja mõnusalt filmi jälgis.

„Oli selline pühapäev, et tuli uitmõte minna kinno. Seal on praegu päris mõnus käia, sest lisaks jahedamale ruumile – kinod pakuvad vahel suisa privaatseansse,“ kirjutab Maris.

Seekord liitus Marise ja temaga perega kinosaalis üks paarike.

„Tundusid nii ligi 30aastased. Viisakalt riides ja raha nänni ostmiseks jagus kah. Ega poleks nad millegi erilisega silma jäänudki, aga keset filmi tegi mees minu silmis midagi väga sobimatut,“ kirjutab naine.

„Ei, nad ei amelenud ega heitnud riideid meie suunas, aga ühel hetkel tõusid mehe pikad ja paljad jalad õhku, et maanduda tema ees oleva tooli seljatoele,“ kirjeldab Maris.

„Kui need oleks pubekad olnud, siis ma saaks aru, et pole elukogemust ja oskust ehk veel igas olukorras sobivalt käituda. Aga nad ei olnud enam lapsed. Täiskasvanud inimestelt ikkagi eeldaks, et on oskus käituda vastavalt olukorrale. Kodus võid oma diivanil tunda end vabalt, aga kino taoliseks käitumiseks ei sobi. Vaesed külastajad, kes järgmisena sellel istmel istuvad. Mina küll ei tahaks, et mu pea toetub sinna, kus ühe „härra“ jalad olid,“ on naine pettunud.

„Nad lahkusid saalist kiiruga ja kadusid vist tualetti, sest lootsin neid pärast filmi kohata ja uurida, kas mehe unistus on saada jalamodelliks. No ausalt – mees, kus su jalad olid! Ma oleks nõus olnud neid jalgu niisama kah vaatama, sest kinotool neile nüüd küll sära ja sädelust juurde ei andnud. Piinlik ja ebamugav...“