Perearst Karmen Joller tõdes, et pole nii massilise rünnaku alla veel sattunud. Varem on ta Facebookis blokeerinud 20 inimest, seekord suisa 100 kontot.Foto: Kollaaž (
Eesti uudised
24. juuli 2020, 16:44

Autistlike naiste ühing laimukommentaaride pärast kohtusse ei pöördu: eriliselt haavatavate puuetega inimestena pole meil selleks ressursse

VAKTSIINIVASTASTE RÜNNAK! Perearst Jollerit laimas ravimifirma töötaja, solvangurahe alla jäänud autistlike naiste tervis kannatab (1)

Perearst Karmen Joller ja Eesti Autistlike Naiste Ühing sattusid enneolematult mastaapse mastaapse vaktsiinivastaste rünnaku alla. Mõlemad kallati sotsiaalmeedias üle valeinfot sisaldavate ja laimavate kommentaaridega.

Autistlike naiste ühing ja perearst Karmen Joller langesid vaktsiinivastaste viha alla pärast seda, kui tegid postitusi vastuseks Kroonika veebiportaalis avaldatud, ent sealt vähem kui ööpäeva jooksul ajakirjanduslike puudujääkide tõttu eemaldatud Carmen Pritsoni intervjuule, milles endine saatejuht väitis, nagu vaktsiinid põhjustaksid autismi.

Edasi lugemiseks: