Foto: KÜLM SÜDA
Ilu ja mood
10. juuli 2020, 14:41

T-SÄRKIDE LUMMUSES! Ägeda prindiga pluusid, mis sobivad igasse olukorda

Pole olemas üritust ega riietust, mida üks kihvt ent lihtne T-särk kaunistama ei sobiks. Mine õhtul sõpradega õhtust sööma, näituse avamisele või kasvõi klubisse. Ägeda prindiga T-särk sobib alati!

Kombineeri seelikute, lühikeste pükste või teksadega – valik on sinu. Kui sind segavad aga suured firmalogod või kiirmoe masstoodang kirjaga "Tacos" või "Bananas" pole sulle, siis õnneks on Eestis hulgaliselt ägedaid tegijaid, kes omanäolisi T-särke pakuvad. 

KÜLM SÜDA teeb T-särke nii meestele kui ka naistele. Kõik nende pluusid ongi universaalsed ja orgaanilisest puuvillast, seega nahale eriti mõnusad ja pehmed. Tegemist on vägagi omanäoliste printidega, mis kõik autori enda maalitud, kasutades kollaažtehnika ja seejärel pluusidele trükitud. Lisaks teeb KÜLM SÜDA ka imekauneid maale. 

Illustraator Getter Tiivits annab ägedate printidega T-särke ja kotte välja omanimelise brändi alt. Tema tööd on kaunid, säravad ning pilkupüüdvad. Need annavad mõnusalt naiseliku puudutuse ka kõige lihtsamale riietusele. 

Iseloov.design loob samuti kaunite printidega T-särke, kandekotte ja meigikotte. Neil on peenejoonelised ja peensusteni viimistletud illustratsioonid naistest.