Heelia SillamaaFoto: Robin Roots
Inimesed
9. juuli 2020, 17:23

Heelia Sillamaa viskas Instagramis nalja ja sai rahvastikuministrilt kiituskaardi

"Õhtu!" saate reporter Heelia Sillamaa, kes teatas hiljuti rasedusest, viskab Instagramis nalja, et leidis loodusliku ravimi akne vastu. 

"Leidsin lõpuks ometi 100% loodusliku ravimi, mis päriselt ka akne vastu aitab. Ravim on kõigile kättesaadav ja hind on ka väga mõistlik. Ainsaks miinuseks on iiveldus, aga see pidi täiesti tavaline ravimi kõrvaltoime olema. Ravimi nimi on rasedus ja loodan selle reklaami eest nüüd rahvastikuministrilt kiituskirja saada!" kirjutab Heelia Instagrami postituse all.

"Kui aga korraks naljad kõrvale jätan, siis nende piltide vaatamine teeb endiselt haiget. Pärast seda, kui mul paar aastat tagasi akne tekkis, olen oma nägu vihanud. Hea meelega jätaksin need pildid telefoni peitu, aga tunnen, et pean neid jagama. Olen lihtsalt märganud, et Instagramis kipuvad ilma meigita välimust propageerima just need naised, kelle näonahk on veatu. Väga lihtne on rääkida sellest, kuidas naised peaksid meigita enesekindlad olema, kui su nägu ongi meigita samasugune nagu meigiga. Kahjuks olen ka ise kunagi see perfektse näonahaga targutaja olnud. Aga need ajad on nüüd möödas ja mina ei taha oma südametunnistusele teadmist, et mõni noor tüdruk hakkab oma nägu veelgi rohkem vihkama, sest Instagramis vaatavad talle otsa vaid perfektsed meigivabad näod," tõdeb naine.

 
 
 
View this post on Instagram

Tahtsin lihtsalt öelda, et leidsin lõpuks ometi 100% loodusliku ravimi, mis päriselt ka akne vastu aitab. Ravim on kõigile kättesaadav ja hind on ka väga mõistlik. Ainsaks miinuseks on see, et mind ajas see natuke iiveldama, aga see pidi täiesti tavaline ravimi kõrvaltoime olema. Ravimi nimi on rasedus ja loodan selle reklaami eest nüüd rahvastikuministrilt kiituskirja saada😍 Kui ma aga korraks naljad kõrvale jätan, siis nende piltide vaatamine teeb mulle endiselt haiget. Alates sellest, kui mul paar aastat tagasi akne tekkis, olen ma oma nägu vihanud. Hea meelega jätaks ma need pildid oma telefoni peitu, aga ma tunnen, et ma pean neid jagama. Olen lihtsalt märganud, et Instagramis kipuvad ilma meigita välimust propageerima just need naised, kelle näonahk on veatu. Ja teate kui lihtne on rääkida sellest, kuidas naised peaksid ilma meigita enesekindlad olema, kui su nägu ongi ilma meigita samasugune nagu meigiga. Kahjuks olen ma ise kunagi see perfektse näonahaga targutaja olnud. Aga need ajad on nüüd möödas ja mina ei taha oma südametunnistusele teadmist, et mõni noor tüdruk hakkab oma nägu veelgi rohkem vihkama, sest Instagramis vaatavad talle otsa vaid perfektsed meigivabad näod🤍

A post shared by Heelia Sillamaa (@heeliasillamaa) on

Kiituskirja osas veidi nalja teinud Sillamaa üllatus oli suur, kui rahvastikuminister Riina Solman Facebookis naisele tõepoolest kiidusõnu jagas. "Siinkohal tuleb Heeliale üks kiituskaart kindlasti! Lapseootus on ilus aeg, soovin õnne ja rõõmu tulevastele lapsevanematele!" kirjutab Solman. 

"Kuna ma ei tea, kui kaugel lapseootus parasjagu on, siis jagan mõnda oma nippi, mida rasedusest tingitud iivelduse vastu hästi aitas: üllatuslikult tulemuslikult avitas sidruni söömine päeva jooksul õhukeste viilude kaupa. Öösel, kui iiveldus ei lasknud magada, aitas küpsise närimine, mille juba enne uinumist öökapile valmis panin," lisab ta.

"Ja kui paar päeva möödusidki horisontaalis pikali või potti kallistades, siis see oli väga väike hind kõige selle kõrval, millist rõõmu ja õnne olen saanud kogeda pärast seda, kui minu poisipõnnid olid ilmavalgust näinud."