Liis VelskerFoto: Andres Putting / Ekspress Meedia
Inimesed
8. juuli 2020, 10:30

IDEAALNE SUVEPÄEV | Liis Velsker: 90 protsenti ajast tuleks olla õues!

Küsisime Eesti staaride käest, kuidas ja kus nad oma suve veedavad, milline oleks nende ideaalne suvepäev ning kas koroonaviirus on kuidagi nende suveplaane mõjutanud. Terviseentusiast Liis Velsker soovib veeta suve erinevates Eesti paikades, seigeldes ja looduses.

Terviseentusiastist suunamudija Liis Velsker tunnistab, et kuigi koroona tõttu jäi tal reis ära, siis selle pärast ei ole mõtet viriseda. See tema suvenautimist küll kuidagi ei mõjuta.

Suunamudija sõnul tuleks peale koroonakriisi omasid toetada, et kõik jälle jalad alla saaksid. “Minu jaoks on suvi selleks, et 90 protsenti ajast õues olla, ja seda ma ka kindlasti teen. Mina naudin suve, süües marju, tehes trenni, külastades meie armsat kodumaad ja puhates kindlasti meie linnades!" räägib ta.

Ta kirjeldab: "Ideaalne suvepäev oleks selline – ärkan ja lähen jooksen 10 km Stroomi rannas, käin pesus ja söön, edasi liigun sõbrannadega randa, kus itsitame ja paitame koeri! Siis käin õhtuses trennis, vaatan armsate inimestega päikeseloojangut ja taaskord itsitame ja kallistame!"