Bikiinid.Foto: Kalev Lilleorg
Lugejakiri
19. juuni 2020, 10:44

Lugejakiri | Mis vanuses naistele bikiinid enam ei sobi?

„Randades ja puhkusereisidel olen alati kandnud bikiine. Talvel basseinides ja terviseklubides eelistanud trikood, sest see on seal mugavam. Võib ka öelda, et kindlamalt paigas ja seljas. Nüüd hakkasin aga mõtlema, kas äkki neljakümneseks saav naine peaks enam bikiine kandma,“ mõtiskleb Sirje.

„Meil on mehega juba esimesed nädalad puhkus, mistõttu oleme saanud rannas lesida ja end vees karastamas käia. Korra tabasin endalt noorte pubekate pilgud, mis väga tõenäoliselt jälgisid mu bikiine. Küsisin mehelt, kas midagi paistab või valesti, aga tema sõnul kõik korras ja sobilik,“ selgitab Sirje.

Naise sõnul noored vaatamist ja kihistamist ei lõpetanud.

„Kodus õhtul mõtlesin, et kas bikiinid on siis minu vanuses juba kohatud? Ei ole paljastavad ega napid, aga trikoos ei taha rannas higistada. Ma iga uut moetrendi ka ei jälgi. Õige oleks öelda, et ei hooli. Isegi oma rõivastuse suhtes ei pea end ju teistele tõestama, aga mulle ei meeldi ka see, kui mind vahitakse ja kommenteeritakse. Võibolla on siis mingi uudne trend, et keskealised peavad rannas oma keha katma.“

Milliseid rannarõivaid eelistad sina?