Foto: Mollie Sivaram / Unsplash
Suhted
12. juuni 2020, 14:19

5 parimat sarja, mida vaadata, kui piinled armuvalus ja püüad eksist üle saada

Südamevalu on eriti hull siis, kui see on esimene kord, mil keegi on su südame purustanud. Sellest ülesaamine võib tunduda võimatu ja sa kahtled, kas midagi sind kunagi nii rõõmsaks üldse teeb. Õnneks – see ei jää nii.

Sarjad on aga lihtne viis, kuidas mõtteid mujale viia ja õigupoolest üldse mitte midagi mõelda. Need viivad su teise maailma, kus unustad oma mured ja karmi reaalsuse.

Me kõik teame, et peas kihutavaid mõtteid on keeruline peatada ja ignoreerida, ent sarjad aitavad sellele kõvasti kaasa!

Muidugi, miski ei võta ära südamevalu, mida lahkuminek endaga kaasa toob, aga ükskõik kui klišeelikult see ka ei kõlaks – aeg parandab kõik haavad. Seega sea end mugavalt diivanile või voodisse sisse ja hakka sarju nautima.

1. „Seks ja linn“

 

See on ju tõeline klassika! Kes meist ei oleks ennast mõne tegelasega sealt võrrelnud või ahhetanud nende kingi nähes?

2. „Sõbrad“

Teine tõeline klassika on „Sõbrad“. See paneb su naerma nii, et kõht valutab, ja keskendub sõprusele, mitte ainult armastusele.

3. „Kuidas ma kohtasin teie ema“

Ka see on hea sari, mida südamevalus vaadata. Kuigi seal on suhteid ja armastust, käib kõik läbi huumoriprisma ja naerda saad sa kõvasti!

4. „Skandaal“

„Skandaali“ keskmes on kriiside lahendamise meister Olivia Pope, kes satub keerulistesse armukolmnurkadesse. Ent Pope on võimekas naine, kes tuletab ka sulle meelde, kui tugevad naised on.

5. „You“

 

See psühholoogiline triller selgitab, kui kaugele võib inimene minna, et saada see naine, keda ta armastab. See on humoorikas, romantiline, ent ka hirmutav, samas pakub rohkelt draamat – seega täiuslik, kui oled armuvalus.