Foto: Crocs
Ilu ja mood
10. juuni 2020, 13:29

LAPSED MOEKAKS! Selle suve märksõna on emotsioonid

Lastemoe suvetrendid võib tunduda väheolulise teemana, kuid uskuge meid, kui ütleme, et lisaks praktilisusele on lasteriietesse panustatud rohkelt emotsioone! Polhelmi sõnul ootavad sel suvel meid ees lõbusad ning silmapaistvad mustrid, mis ka vihmased päevad rõõmsaks muudavad.

1. Geomeetrilised mustrid

Foto: Reima

Geomeetrilised mustrid viivad meid tagasi 60ndatesse, luues riietusse mosaiike, mis koosnevad täppidest, triipudest, ruutudest. Lastele lõbus kanda ja täiskasvanutele vahva vaadata!

2. Triibud

Foto: Reima

Meremehe triibud pole kunagi varem olnud nii popid kui nüüd! Ajatud triibud muudavad iga komplekti maitsekalt unikaalseks ning on oma olemuses ideaalsed garderoobi põhiosa rikastama. Jooksku triibud vertikaalselt, horisontaalselt või risti, merel seiklejana tunneb end nii iga laps.

3. Erk roosa

Foto: Reserved

Kes ei armastaks roosat? Sel suvel kehtib reegel – mida erksam, seda parem. Suur boonus siinjuures on see, et laps ei kao kunagi silmist! Roosat ei tasu karta ka poistel. Selles toonis Bermuda püksid või polosärk muudavad iga väikemehe mõnusalt šikiks!

4. Pistaatsiaroheline

Foto: Crocs

Selle suve üks mõnusamaid värve on pistaatsiaroheline, mis klapib hästi kauni rannajumega. Perfektne suvevärv, mis on piisavalt mänguline ja sobib kandmiseks igas vanuses lapsele.

5. Metalne kuma

Foto: Reserved

Lastevanematele, kes sündinud 80ndatel, tuleb metalne trend kindlasti eriti eredalt meelde. Nüüd on hea aeg ka lastele selle erilisust tutvustada! Olgu selleks siis metalne riideese või mõned üksikud põnevad aktsendid – suvi on mõeldud sädelusteks!