Foto: Curology / Unsplash
Ilu ja mood
9. juuni 2020, 20:17

HELLITA ENNAST! Kõik, mida sa vajad luksuslikuks vanniks

Keha ja meele eest tuleb hoolitseda, seda teab igaüks. Vahel on selleks, et ennast laadida, vaja korralikku puhkust Vahemere ääres, päikest ja kuuma rannaliiva. Mõnikord ei ole vaja muud kui väikest tööpäevaõhtust lõõgastust vannis, et tõsta tuju ja enesetunnet. Muuda kodune vanniskäik tõeliseks naudinguks! Selleks pole vaja muud, kui vaid mõnda asja.

1. Vannipadi 

Vannipadi aitab su peal puhata ja kui sa toetad oma kaela, lõõgastub ka ülaselg. Nii lõdvestub kogu su keha paremini. Väike asi, aga muudab palju. Ja usu, kui oled korra vannis käinud koos padjaga, ei taha sa ilma selleta enam kunagi vanni minna.

2. Vannialus või -laud

Kas ilma vannialuseta on üldse võimalik luksuslikult vannis käia? Kuhu sa muidu oma raamatu või jahutava joogi paneksid. Mõni vann on aga nii suur, et sinna vannialus ei mahu. Siis otsi vanni kõrvale väike lauake või taburet, kuhu oma kosutav jook, lugemisvara või miks mitte ka küünal toetada.

3. Küünlad

Küünlad loovad meeleolu ja hubasust. Elav pisike valgus muudab vanniskäigu kohe luksuslikumaks. Kui kasutad lõhnaküünalt, tekib lisaks eriti mõnus hõng.

4. Piimapulber

Selleks, et piimavanni teha, pole vaja kallata vette liitrite kaupa piima. Piisab piimapulbrist – piimhape on kooriva mõjuga ja lisaks pehmendab see samal ajal su nahka. Aga pane tähele, see on siiski päris piim, seega kui sa oled vegan, ära seda kasuta.

5. Soolad, õlid, vannipallid

Need kõik lisavad vanniveele luksuslikkust ja erilisust. Lisaks muudavad vanni poetatud erinevad lisaained naha pehmeks või toidavad seda.

6. Eeterlikud õlid

Eeterlikud õlid loovad mõnusa lõhna, mis aitab tööpäeva muredest vabaneda. Näiteks lavendel aitab enne magamaminekut lõõgastuda. Aga pea meeles, lisa vannivette vaid mõned tilgad.

7. Mullid, mullid ja veel kord mullid

Kas see oleks üldse päris vanniskäik, kui selles poleks mulle ja vahtu?

Lõpetuseks, pane mängima lemmikmuusika või haara kaasa põnev raamat ja naudi oma vanni!

Allikas: TheEverygirl