Foto: Reserved
Ilu ja mood
2. juuni 2020, 12:09

8 SOOVITUST! Too oma garderoobi põnevust nende asjadega!

Aasta alguses moelavasid vallutanud trendid on lõpuks poodidesse jõudnud! Bermuda stiilis pükstest kirevate peaeheteni - need on trendid, millele eesoleval suvel komplekte sobitades mõelda! Polhem on teinud valiku suundadest, mida saab mõnusalt kombineerida garderoobis juba olemasolevate esemetega, lisades igale look’ile pisut põnevust ning värvi.  

1. Puhvis varrukad

Foto: Reserved

Lisa väljanägemisse särtsu ekstravagantsete varrukatega, sest need on tulnud, et jääda. Üheks suurimaks suvetrendiks saavad kindlasti olema erisuuruses, mustris ja materjalis käised. 2. Tolmumantel

Foto: Reserved

Ajatu tolmumantel on selle suve lemmik! Klassikut on lihtne sobitada iga riietusega, muutes kogu väljanägemise terviklikult moekaks. Kanna, kas riietuse peal või täitsa eraldi outfitina!

3. Läbipaistvus

Foto: Reserved

Üdini haldjalik ja voolav trend, mis toob igaühes välja muinasjutu tegelase! Lisa kihte ning tekstuure, et luua tõeliselt äge lõpptulemus. Kontseptsioon on lihtne, kuid efekt pilkupüüdev.

4. Bermuda püksid
Foto: H&M

Jäta lühikesed püksid eelmisesse aastasse, sel aastal on Bermuda stiil see, kuhu eksida. Trendikas riideese, mille saab šikilt kombineerida ka kontorirõivastusse.

5. Roosa ja oranž

Kui suvi oleks värvikombo, siis oleks see just üks super äge roosa-oranži kooslus, esindades toone nii päikeseloojangust kui puuviljade värvigammast. Julge kooslus, mis ei jäta kedagi külmaks.

6. Korallroosa

Foto: H&M

Korallroosa vallutas kevadel pea kõik moelavad. Olles üdini naiselik ja neutraalne, on seda värvi lihtne sobitada igasse riietusse, olgu selleks siis püksid, kleit või mõnusad rihmikud.

Foto: TEVA

7. Paeltega sandaalid

Loodetavasti ei heiduta kedagi lustakad päevitusmustrid, sest kõrgustesse ulatuvate paeltega sandaalid on just see, mida soojade ilmade saabudes kandma valida. Sel aastal tuleb rõhku panna paelte pikkusele - mida pikemad paelad, seda pikemad jalad.

8. Peaehted

Foto: Reserved

Trend, mis ei paista ka sel hooajal kuskile kaduvat on peaehted. Valikus on nii  tagasihoidlikumaid, värvikirevaid, pärlitega kui ka lillelisi aksessuaare - igaüks leiab oma. See trend muudab iga klassikalise riietuse põneva detailiga silmapaistvaks.