Inimesed
4. juuni 2020, 06:20

Viis kuud Indias koroonalõksus olnud Airi Vipulkumar Kansar: Indias on hea mitte kedagi endale liiga lähedale lasta

Koroonalõksu jäänud lauljanna Airi Vipulkumar Kansar ei pea pikki kuid Indias sugugi põrgulikuks katsumuseks, vaid väärt õppetunniks. «Mõistan sealseid tavasid ja elukorraldust nüüd palju paremini.»

Koroonalõksu jäänud lauljanna Airi Vipulkumar Kansar ei pea pikki kuid Indias sugugi põrgulikuks katsumuseks, vaid väärt õppetunniks. «Mõistan sealseid tavasid ja elukorraldust nüüd palju paremini.»

Airi (42), keda paljud mäletavad tema endise perenime Ojamets järgi, pole kunagi järjestikku nii pikalt Indias elanud kui praegu. Ta sõitis jaanuaris perega oma seitsmendale India reisile ja kavatses koju naasta märtsis. Ent läks teisiti ja selle loo kirjutamise ajal lennuliiklus veel ei käinud. Pikk aeg mehe, kolme lapse, ämma-äia, mehevenna ja kahe teenijaga ühe katuse all on lauljanna maailmavaadet oluliselt muutnud.

Otsustus kogu eluksSellele pole siiani ratsionaalset seletust, miks kahest abielust läbi tulnud ja kahe suure poja ema Airi otsustas Vipulile (35) mehele minna teda päriselus eelnevalt kordagi nägemata.«Vahel ei olegi kõigele loogilist seletust. Võib-olla on tegu saatusega, aga võib-olla loome ise oma saatust? Isegi kui loome seda ise, on inimsuhted karmalised. Kutsume teisi inimesi oma ellu vastavalt vaimsele küpsusele või siis ilmuvad nad ise. Vipuli puhul oli palju kokkulangevusi ja äratundmisi ning otsuse tegemine väga lihtne.» Airi kinnitab, et ei kahetse midagi. «Meil on kolm imearmsat last ja toimiv suhe.»Sarnaselt kõigi abielupaaridega on kaheksa pika aastaga tulnud ka Airil ja Vipulil ette tülisid, eriarvamusi ning lahkhelisid, kuid vahe tüüpiliste eestlaste peredega on just selles, kuidas neid lahendatakse.«Oleme lühikese vihaga ja saame kiirelt üle,» eitab lauljanna pikka vimmapidamist. «Võime pursata tuld nagu vulkaanid ja hetk hiljem analüüsime-arutame jahtunult kõik läbi.»

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99