Jalgade raseerimine.Foto: Daisy Lappard
Lugejakiri
22. mai 2020, 17:54

Lugejakiri | Soe ilm ja koroonaviirus – miks poes žilette pole?!

„Mõnusa ilma puhul mõtlesin, et võiks ju kah vähe kergemad ja paljastavamad rõivad kapist välja otsida. Kiire käik poodi pidi tooma lahenduse puuduvatele sukkpükstele ja abivahendid karvastele säärtele, aga nii ma vaid arvasin,“ kirjutab Mia.

„Sukad sain, aga žilette polnud ei kusagil! Jalutades ei hakka ka kõiki poode läbi kappama. Käisin võimalikud riiulid läbi ja ei midagi. Küsisin teenindajalt, kes nõutult vangutas pead, et äkki täna on rohkem ostjaid olnud. Eilsest ta justkui mäletas, et veel oli. Ju siis jõudsid teised karvaste säärtega naised minust ette. Nii ma nukralt sukkadega koju läksin, aga jalad jäävad ikka karvaseks,“ imestab Mia, et poes midagi nii tavapärast saada polnud. Ta usub, et ju on koroonaviiruses end hooletusse jätnud naised nüüd kõik korraga end korrastama asunud.

Naise sõnul haaras ta tavapärastele heledatele sukkadele raseerija asemel kaasa ka tumedamad sukad.

„Ikka selleks, et kuni raseerijate tellimiseni saan mustades sukkpükstes oma karvaste säärtega mööda poode ja kohvikuid tippida,“ loodab Mia, et uuel nädalal saab ka tema oma sääred siledaks ja korda.