Toit koju kulleriga.Foto: Robin Roots
Lugejakiri
20. mai 2020, 23:17

Lugejakiri | Lust ja lillepidu: uskumatu, kui tühjaks on jäänud poodide tarneajad ja graafikud!

Toidupoodide tarneajad on varasemast palju vabamad, sest inimesed käivad jälle rohkem ise poes. Kas see vabadus võib aga meie tervise ja võitluse viirusega ohtu seada? Üks mees usub, et just see võib tuua meile uue viirusepuhangu.

„Mõtlesin, et huvi pärast katsetan, kuidas nende järjekordade ja asjadega nüüd toidupoodide veebis on, kui suuremad piirangud enam riigis ei kehti. Eriolukorras ei saanud ma üldse löögile- isegi südaööl ei olnud mul seda õnne,“ kirjutab Raimo.

Mehe sõnul leppis ta juba tõsiasjaga, et poes tuleb tal endal käia, sest tellida polnud lihtsalt võimalik.

„Nüüd tegin ja vaatasin neid graafikuid uuesti. Imede ime! Telli kasvõi kohe õhtuks toit koju! Uskumatu, kui tühjaks on jäänud need graafikud! Milline muutus on toimunud,“ imestab Raimo.

Mehele teeb see tegelikult natuke ka muret.

„Kas kõik kooserdavad nüüd poodides? Ka riskirühmad võtavad vabamalt? Ise mõtlen küll, et mõni nädal kavatsen kasutada neid auke ja endale toidu koju tellida. Ikka selleks, et vähem massides liikuda. Mulle sobis see eriolukord ka poes kolamine enamgi, sest praegu massi rohkem, vahemaad ei mäleta keegi. Tegelikult oht isegi mulle suurem. Käigu nüüd teised poes, sest ma saan vabalt kodust lahkumata kaubad tellida,“ lubab Raimo kasutada ära muutunud olukorda, et enda elu mugavamaks ja turvalisemaks muutma.

Kas sina tellid veel toidukaupu veebist? Või käid ise poes?