Foto: Vida Press
Ilu ja mood
20. mai 2020, 16:17

KATE MIDDLETONI EESKUJUL! Suured kulmud on taas moes

Hea uudis! Suured kulmud on tagasi – ja jumalt tänatud, sest keegi meist ei jõua praegu kulmuhooldusesse ning kodune kitkumistehnika ei pruugi anda soovitud tulemust.
Foto: Vida Press

Suurte kulmude trendi esifiguuriks võib pidada Kate Middletoni, kes rokib jumestaja Warren Dowdalli ütluse kohaselt niinimetatud „üles seatud kulmudega“. Dowdall selgitab Glamour Magazine'ile, et need aitavad nägu raamida, selle sümmeetrilisust esile tuua ja silmi rõhutada. Põhimõtteliselt võime sellega varjata oma magamata ööd lemmikseriaali vaadates. „Konks peitub strukuuri lisamises ja kerges 3D-struktuuris, kuid samas tuleb meeles pidada, et kulme ei tohi liiga rõhutatuks teha,“ sõnab ta. Dowdalli sõnul on Kate uue trendiga väga hästi hakkama saanud.

Dowdalli sõnul raamivad sellised kulmud nägu, nii et enne videokõne tegemist tuleks neid kindlasti pisut harjata ja sättida, sest „tegemata“ kulmud võivad jätta mulje, nagu oleksid silmad väsinud ja tuhmunud. Samas korrastatud kulmud aitavad sellistelt vigadelt tähelepane mujale viia.

Näokuju mängib kulmude kuju puhul väga suurt rolli – eriti selliste suurte kulmude puhul. Kui sul on ümaram nägu, siis sobivad sulle kerge kaarega ja kõrgemad kulmud väga hästi. Pikliku näo puhul sobivad pigem sirged ja vähem kaardus kulmud. Ovaalse näo puhul tuleks hoida kulmud kerge nurga all ja ruudukujulisele näole sobivad madala kaarega, pehme ja kumerad kulmud.