Foto: Envato Elements
Sisuturundus
7. mai 2020, 10:22

VARSTI ON LAHTISTE JALATSITE AEG: kuidas hooldada oma jalgu, et saaksid muretult varbaid näidata?

Suvi pole enam kaugel ning varsti tahaks juba lahtised kingad jalga panna või hoopis paljajalu murul käia. Pikast talvest võivad aga jalad olla kuivad ja ketendavad. Praegu, kui kõigil meil on pisut rohkem aega kodus olla, tasub ette võtta üks põhjalik kodune pediküürihooldus.

Et jalatallad kaunid välja näeksid ning karedad kannad piinlikkustunnet ei valmistaks, hoolda neid Rootsi professionaalse sarja CCS kannapalsamiga. Kreempalsami tõhusat toimet on tõestanud mitmed uuringud. Kannapalsami toime tuleb nahka niisutavast uureast ning palsam on ka suure rasvasisaldusega, et parandada karedaid, kuivi ja lõhenenud kandu ja kaotada nahapaksendeid.

Kuidas kannapalsamit kasutada? Kiire tulemuse saavutamiseks kanna seda jalatalla karedatele osadele üks kuni kolm korda päevas.

Mille poolest erinevad CCS SOS kannapalsam ja CCS jalakreem?

CCS SOS kannapalsam on oluliselt suurema uureasisaldusega kui jalakreem, mistõttu kasutatakse seda kuivade kandade ja lõhenenud kohtade n-ö punkthoolduseks. CCS Foot Care Cream sobib aga naha efektiivseks niisutamiseks terve jala ulatuses.

Hullem lugu on muidugi siis, kui umbsetest jalanõudest või nakkuslikul teel on saadud seenhaigus, mistõttu võib jalgade seisukord lihtsast ketendamisest halvem olla.

Parem karta kui kahetseda on üks kuldne nõuanne, kui me räägime ebameeldivatest seenhaigustest. Seega tasub alati käepärast hoida Mycosan Protect jalahooldusspreid, mis kaitseb jalgu seenhaiguste ja küüneseene eest ning parandab jalanaha tervist. Sprei on ka värskendava ja lõhnastava toimega, imendub kiiresti ning jahutab väsinud jalgu sekundiga. Sprei annab 12-tunnise seenevastase kaitsekihi, taastab naha loomuliku kaitsevõime ja regulaarsel kasutamisel vähendab jalaseene kordumise tõenäosust. Sprei sobib isegi lastele alates neljandast eluaastast. Selle koostis moodustab jalgade ümber kaitsekihi, mis ei lase seennakkusel kinnituda naha ega küüneplaadi külge. Selles sisalduv pantenool taastab naha loomuliku kaitsebarjääri, niisutab ja ergutab, mentool aga jahutab ja värskendab.

Kuidas spreid kasutada? Kanna seda iga päev mõlema jala varvaste vahele, talla alla ja jala pealmisele küljele kuni pahkluuni. Enne veeprotseduure ja spaa külastamist tuleks jalad üle pihustada ning korrata seda pärast pesemist.

Vaata lisaks SIIT!