Foto: Pixabay
Liigume
22. september 2022, 21:18

Dieedid või trennid? Terviseteadlikud naised järgivad neid kuut nippi!

Pidevalt arutavad naised erinevate dieetide ja trennid kohta, et saada paremaks, tervemaks ja ilusamaks. Tegelikult tagab tervisliku ja rahuldust pakkuva elu midagi hoopis lihtsamat.

Tuleks vaid järgida mõningaid reegleid, mis portaali Health andmeil on kõigi tervislike naiste igapäevane valik.

Nad asetavad end esikohale. Paljud naised ei hinda oma vajadusi, mistõttu annavad nad endast teistele kõik, kuid lepivad jääkidega. Lihtne näide, mida iga ema mõistab: ema sööb lapse taldrikult jäägid ära. Pole ju ka haruldane, kui naine teeb une arvel tööd või kodutöid. Aga aeg enda jaoks - see peaks olema viimane asi, mida oma ajagraafikus vähendada.

Nad ei karda rasva. Praeguseks on tõestatud, et tähtis pole kogus, vaid kvaliteet. Rasvade toidust eemaldamine ei too kiiremat kaalulangust. Oluline on saada enamus oma rasvu toidust, kus palju mono - ja polüküllastumata rasvhappeid. Abiks siin avokaadod, pähklid, seemned, rasvane kala.

Nad ei joo omale kaloreid sisse. Lisaks veele tasub mõnikord lubada endale kvaliteetne kohv või tee, harva alkohol. Isegi mahla peaks käsitlema magustoiduna. 

Nad kaitsevad end päikese eest. Päikesekreem käib kõikjale ihul - isegi kõrvad, varbad saavad kreemitatud.

Nad ei vaju õhtul stressi tõttu ekraani ette. Pikale ja pingelisele päevale järgneb õhtu klaasi veini ja mõne mänguga telefonis või arvutis. EI! Need naised teevad midagi, mis annab neile positiivset energiat ja elamusi, sest siis väheneb ka stress. Suhtle hoopis inimestega ja mitte Facebookis läbi ekraani.

Nad on uneaja suhtes väga ranged. Vaheta ja muuda oma trenne, eineid ja suhtlust sõpradega, kuid ole järjekindel selles, kuna on aeg magama minna.

Minna voodisse ja ärgata igal hommikul samal ajal - see on suur väärtus!